La noi gasesti produse si informatii pentru toate stilurile de pescuit practicate in Romania

Avem numai produse de brand, originale, certificate si produse de catre producatori mondiali consacrati si importate de catre noi.
Vezi mai multe detalii

Livrarea este imediata, la orice produs , pentru ca exista in stoc. Pentru comenzi mai mari de 200 lei,transportul este gratuit.
Vezi mai multe detalii

La toate produsele noastre ,beneficiezi de garantie direct de la importator

Daca te-ai razgandit, la fel de simplu precum ai cumparat, in 30 de zile poti returna si primesti banii inapoi

Garbolino Essential Feeder - revolutia in lansari la distanta

Noua generatie de lansete de feeder Garbolino. Concepute special de catre pescari de feeder de top precum Darren Cox si Rod Scott. Essential Distance Feeder sunt arma perfecta pentru pescuit la distanta, coroborat evident cu restul echipamentului si indemnarea pescarului , poate lansa usor peste 100m. Datorita actiunii sale precum si a sectiunii suplimentare, Essential Feeder sunt perfecte pentru pescuitul cu method la distanta, pentru carp de orice dimensiune. Lanseta ideala pentru lacuri cu crapi de mari dimensiuni si in perioade in care vantul creeaza probeme . Aceasta excelenta selectie de lansete este disponibila in 12, 13 si 14 ‘ , de la actiune light la heavy . Varianta de 13’ dispune de segment ( extensie ) de 1’, care poate fi adaugata in mijlocul sesiunii de pescuit pentru a castiga extra-distanta in lansare , fara a arma din nou lanseta .
CULTIVA
MAD
PROWESS
ANGLER
QUANTUM
DAM
BROWNING
ZEBCO
WIREK
GARBOLINO
BLACK CAT
RADICAL
SUNSET
SERT
SAKURA
EFFZETT
OWNER
AMAZ
MAGIC TROUT
MADCAT
PALLATRAX
RIVER2SEA
RHINO
OWNER / AMAZ
FRICHY
TORAY
ASSO
CLIMAX
POWERLINE
TOP SECRET
STEELPOWER
MIM TEAM
BERKLEY
SHARK
QUICK
NORTHLAND
SWIMY
SEBILE
SOLANO
NERO
FANATIK
MANN'S
ARDENT
SUS